Navigatie

Service & Nelec

Nelec specialist in deurtelefoons Een offerte krijgen Bel, fax of mail en je krijgt binnen een dag een passende offerte. Als je haast hebt, maakt Nelec de offerte binnen een kwartier. We sturen de offerte per fax of...

GBM schema's

GBM is de digitale 5-draads bus van Tegui. Er zijn schema’s voor alle combinaties van zw/w buitenposten, videoverdelers, zwart/wit videofoons en deurtelefoons.

GBM color schema’s

GBM is de digitale 5-draads bus van Tegui. Er zijn schema’s voor alle combinaties van kleuren buitenposten, videoverdelers, kleurenbeeld videofoons en deurtelefoons.

Analoge schema's

Analoge systemen voor deurtelefoons en videofoons hebben een bel-ader per woning. De toestellen kosten minder dan GBM en DOS en worden daarom nog steeds gebruikt.

DOS schema's

DOS is de tweedraads bus met gedigitaliseerd beeld en geluid van Tegui en BTicino. Er zijn Nelec schema’s van alle buitenposten, componenten, videofoons, deurtelefoons en kits.

Principeschema's

Bij iedere order levert Nelec een Nederlands aansluitschema. Bij kits audio, kits video en digitale deurtelefoons geeft Nelec een standaard schema. Voor installaties met video maakt onze technicus een principeschema en een aansluitschema op maat. Voor ieder project...

Alle afmetingen

Nelec heeft voor iedere deurtelefoon en voor iedere videofoon van Tegui een afbeelding gemaakt met de afmetingen.