Navigatie

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen
Bel of mail ons en je krijgt binnen een dag een passende offerte. Als je haast hebt, kan Nelec de offerte zelfs binnen een half uur klaar hebben. We sturen de offerte eerst per email op en de volgende dag bezorgt de post het origineel met handtekening en een folder.

Om een goede offerte te maken, hebben wij informatie nodig over:
1) Het aantal buitenposten.
2) Het aantal appartementen per buitenpost.
3) De naam van het project en waar het zich bevindt.
4) De indeling van het gebouw (blokschema), zodat wij een kabeladvies kunnen geven.

Onze offertes zijn kort en bondig. Op het voorblad staat het totaal bedrag van de offerte. Alles wat je nodig hebt zit erbij, behalve externe beldrukkers en kabel. De accessoires staan op de volgende pagina. Bepaal zelf of ze nodig zijn.

Wij helpen je graag bij het binnenhalen van een project. We kunnen je klanten folders, monsters en demopanelen sturen. Onze verkopers komen graag het materiaal demonstreren.

Een offerte wordt order
Vandaag besteld is morgen in huis, je kan tot het laatste moment wachten. Toch is het handig om in een vroeg stadium de order te plaatsen, zodat we samen kunnen uitzoeken (eventueel ter plekke) wat de beste manier is om het project uit te voeren. We hebben een paar dagen nodig om een schema op maat te maken. Pas als we de order krijgen, leggen we de prijzen vast en sturen we een orderbevestiging. Je kunt de order op ieder moment geheel of in gedeeltes afroepen.

Bondige offerte wordt order met artikelcodes
In onze offertes staan altijd complete installaties, maar vanwege de leesbaarheid zetten we niet alle artikelen erin. Op de order staan wel alle artikelcodes en aantallen. Het bedrag op de order is exact gelijk aan de offerte. Het enige wat zou kunnen verschillen is het aantal videoverdelers. Bij het uitrekenen van de offerte schatten we ruim in hoeveel videoverdelers nodig zijn. Als we niks weten, rekenen we een verdeler per vier woningen.